divendres, 6 de maig del 2016

Dones i Intervenció Sociocomunitària


El passat dijous 28 d'abril vam celebrar al Centre de Congressos d'Elx una jornada anomenada "Dones i Intervenció Sociocomunitària. Trencant estereotips" (vore ací el programa) per a destacar el paper de les dones i sobretot la perspectiva de gènere en l'àmbit de treball dels cicles de Formació Professional de la Família de Serveis Socioculturals i a la Comunitat.
Va ser una jornada plena de coneixements, lluites, emocions i, en definitiva,  experiències i protagonistes dignes de ser conegudes i reconegudes. 

El nostre alumnat també va participar activament amb un lipdub que no us podeu perdre! Escolteu bé la lletra! Punxeu ací per tal de veure'l. Enhorabona a totes les persones que l'heu fet possible!

El final de la jornada va ser el millor que haguera pogut imaginar-se. I és que combinar lluita, canvi social i humor és tot un art! No ens equivocarem si diem que cap de les persones que gaudírem l'espectacle de Clowndestino Teatro oblidarem les Purple Glasses XXL!

Pel que fa a la biblioteca, volem aprofitar per a ficar ací un recull d'aquells contes i llibres il·lustrats que tan bé ens va presentar Bea, de Va de cuentos , i que ja teniu a la vostra disposició a la biblioteca.


Resultado de imagen de llibre dels porcs 
Resultado de imagen de las princesas pedos 

 











 




I també aquestos!



Resultado de imagen de familiario 


Quin és el teu favorit? Deixa'ns el teu comentari! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada