divendres, 22 de maig del 2015

Experiència a Barcelona

Del 22 al 23 d'abril vam poder gaudir d'un viatge memorable per una de les ciutats més importants d'Espanya, Barcelona, amb motiu del lliurament dels premis del concurs literari "Ficcions". Després d'un llarg trajecte amb tren, arribàrem a l'estació de Sans, a pocs quilòmetres d'allà ens vam allotjar en un discret però elegant hotel, Hotel Suizo, situat al barri gòtic.
La nostra estada a la ciutat va ser breu, però, molt intensa, degut al nostre esperit incansable de recórrer fins a l'últim racó de Barcelona.
En aquestos dos dies vaig poder veure alguns dels monuments d'estil modernista que hi ha a Espanya, a més de poder visitar llocs emblemàtics de Barcelona, com les Rambles, Plaça de Catalunya...
La visita al Museu del Born va ser una experiència que em va submergir en l'època de la Barcelona del segle XVII.
A Barcelona hi ha una gran diversitat culinària, vam poder comprovar-ho a l'hora de sopar; vam anar a sopar a un restaurant coreà, menjar que mai havia tastat i em va encantar.
Anar al lliurament de premis del concurs literari "Ficcions" va ser una experiència molt agradable i molt completa; per a mi va ser molt interessant estar en aquell lloc degut, en gran part, als discursos motivadors que vaig tenir la gran sort de poder escoltar. La il·lusió de poder optar a un premi va ser una experiència molt satisfactòria, que segur no podré oblidar mai.
Agraïsc als professors que ens van acompanyar i guiar durant el trajecte i felicite a la meua professora de valencià pel premi, merescut, de professora més motivadora.
Anime a tots els estudiants a que participen en futurs concursos.
Yeizel Segarra Berná
Elx, maig de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada